Αρωματικά Σιδερών Logo

Αρωματικά Σιδερών

Αρωματικά Φυτά

..παντρέψαμε την παράδοση με το σήμερα..

κεντρικές εγκαταστάσεις
κεντρικές εγκαταστάσεις

Υποδομές

Από την πρώτη στιγμή δημιουργήσαμε με αυτοχρηματοδότηση και μόνοι μας Πρότυπες εγκαταστάσεις, παρά το γεγονός ότι η νομοθεσία δεν υπαγορεύει κάτι τέτοιο: 

Διαλογητήρια - Ξηραντήρια - Αποθήκες - Επισκέψιμοι Χώροι. Έτσι σήμερα όλες οι εργασίες μας γίνονται σε ξεχωριστούς χώρους, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας, να δείτε το πρωτοποριακό έργο μας.

Ποιότητα και Αξιοπιστία

Είμαστε υπερήφανοι για τα μοναδικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, που είναι το πλούσιο άρωμα, η ιδιαίτερη γεύση και βέβαια το ανοιχτοπράσινο και ζωντανό χρώμα τους. Στόχος μας δεν είναι η πώληση της μιας φοράς. Θέλουμε και ελπίζουμε στους μόνιμους και ικανοποιημένους αγοραστές. Χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά. Ελάτε να γευτείτε τα μοναδικά προϊόντα μας

Ξηραντήρια
Ράφι προϊόντων

Το Αγρόκτημα μας

Στις παρυφές της "Αετοράχης" και σε απόσταση 1 χιλ απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας ανπτύσσεται το κεντρικό μας αγρόκτημα σε μια ιδιόκτητη έκταση 10 στρεμμάτων. Εδώ καλλιεργούμε όλα σχεδόν τα Αρωματικά μας Φυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες, σπορά, σκάλισμα, ξεβοτάνισμα, συγκομιδή κ.λ.π γίνονται χειρονακτικά από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της οικογένειας, από τους "δικούς μας ανθρώπους", που μαζί μας μοιράζονται τον μόχθο και την κούραση. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Γιορτή Τσαγιού κι Βοτάνων

Στα πλαίσια ενδυνάμωσης των σχέσεων μας  με τους πελάτες μας καθιερώσαμε,  χωρίς χορηγίες γιορτή Τσαγιού κι Βοτάνων στον χώρο των εγκαταστάσεων μας. Είναι μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη εκδήλωση, όπου οι επισκέπτες  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους  χώρους μας, να μάθουν για την λειτουργία μας και να γευτούν τα προϊόντα μας, συνοδεία παραδοσιακών σπιτικών εδεσμάτων. Η γιορτή γίνεται κάθε χρόνο το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου. Καλώς να έρθετε.

κεντρικό αγρόκτημα
εδέσματα γιορτής