Αρωματικά Σιδερών Logo

Αρωματικά Σιδερών

Αγροτική οικοτεχνία

..παντρέψαμε την παράδοση με το σήμερα..

κεντρικές εγκαταστάσεις

Η Οικοτεχνία μας

Τα Αρωματικά Σιδερών εδρεύουν και λειτουργούν στα Σιδερά Κοζάνης, σε υψόμετρο 1020 μέτρων σε απόσταση 20 χιλ από τις πόλεις της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας και της Σιάτιστας. Η ενασχόληση μας με τα αρωματικά φυτά ξεκίνησε το Ιούλιο του 2008. Από τότε έως σήμερα δουλεύουμε μεθοδικά και δημιουργούμε τα δικά μας φυτά από αυτοφυή φυτά της Ελλάδας. Έργο μας είναι η καλλιέργεια των φυτών μας και η μεταποίηση και εμπορία τους σε ποσότητες χύμα αλλά και σε παραδοσιακές και χάρτινες συσκευασίες.  

Υποδομές

Από την πρώτη στιγμή δημιουργήσαμε με αυτοχρηματοδότηση και μόνοι μας Πρότυπες εγκαταστάσεις, παρά το γεγονός ότι η νομοθεσία δεν υπαγορεύει κάτι τέτοιο: 

Διαλογητήρια - Ξηραντήρια - Αποθήκες Συσκευαστήρια - Γραφεία Διοίκησης - Επισκέψιμοι Χώροι. Έτσι σήμερα όλες οι εργασίες μας γίνονται σε ξεχωριστούς χώρους, παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας, να δείτε το πρωτοποριακό έργο μας.

Ποιότητα και Αξιοπιστία

Όλες οι συσκευασίες μας φέρουν την ετικέτα της Οικοτεχνίας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Είμαστε υπερήφανοι για τα μοναδικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, που είναι το πλούσιο άρωμα, η ιδιαίτερη γεύση και βέβαια το ανοιχτοπράσινο και ζωντανό χρώμα τους. Στόχος μας δεν είναι η πώληση της μιας φοράς. Θέλουμε και ελπίζουμε στους μόνιμους και ικανοποιημένους αγοραστές. Χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά. Ελάτε να γευτείτε τα μοναδικά προϊόντα μας

Ξηραντήρια
Ράφι προϊόντων

Το Αγρόκτημα μας

Στις παρυφές της "Αετοράχης" και σε απόσταση 1 χιλ απο τις κεντρικές εγκαταστάσεις μας ανπτύσσεται το κεντρικό μας αγρόκτημα σε μια ιδιόκτητη έκταση 10 στρεμμάτων. Εδώ καλλιεργούμε όλα σχεδόν τα Αρωματικά μας Φυτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες, σπορά, σκάλισμα, ξεβοτάνισμα, συγκομιδή κ.λ.π γίνονται χειρονακτικά από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, από τους "δικούς μας ανθρώπους", που μαζί μας μοιράζονται τον μόχθο και την κούραση. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Γιορτή Τσαγιού κι Βοτάνων

Στα πλαίσια ενδυνάμωσης των σχέσεων μας  με τους πελάτες μας καθιερώσαμε,  χωρίς χορηγίες γιορτή Τσαγιού κι Βοτάνων στον χώρο των εγκαταστάσεων μας. Είναι μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη εκδήλωση, όπου οι επισκέπτες  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους  χώρους μας, να μάθουν για την λειτουργία μας και να γευτούν τα προϊόντα μας, συνοδεία παραδοσιακών σπιτικών εδεσμάτων. Η γιορτή γίνεται κάθε χρόνο το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου. Καλώς να έρθετε.

κεντρικό αγρόκτημα
εδέσματα γιορτής